ASUNTOLASKURI.fi

Asuntosijoittajan verkkopalvelu

« Etusivulle

Asuntolaskuri -verkkopalvelun käyttöehdot

1. Tarjottava palvelu

Asuntolaskuri.fi verkkopalvelu on asuntosijoittajien käyttöön suunnattu ohjelmisto, joka sopii kaiken tasoisille asuntosijoittamista harjoittaville tahoille.

OHJELMISTO SISÄLTÄÄ NELJÄ TYÖKALUA:

Verkkopalvelun avulla voit tallentaa kohteisiin liittyvät tiedostot talteen palveluun, kirjoittaa muistiinpanoja ja tallentaa koneellesi kaikista laskelmista tulostinystävälliset PDF-tiedostot. Verkkopalvelu pysyyy ajantasalla mm. uusimmista lainsäädännöistä verotuksen osalta.

Odotamme käyttäjiltä palautetta ja ideoita voidaksemme kehittää palvelua entistä paremmaksi.

2. Rekisteröityminen & henkilötiedot

Käyttäjätilin luominen edellyttää oikeaa sähköpostiosoitetta, jota käytetään käyttäjätunnuksena, sekä henkilökohtaista salasanaa. Lähetämme varmistuslinkin annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tili aktivoidaan kun käyttäjä on käynyt klikkaamassa varmistuslinkkiä sähköpostistaan.

Käyttäjä vastaa salasanansa huolellisesta säilyttämisestä niin ettei salasana joudu ulkopuolisten tahojen tietoon. Valittu salasana ei saa olla helposti arvattavissa.

Käyttäjän yhteystietojen muuttuessa käyttäjä on velvoitettu päivittämään käyttäjätietonsa ajan tasalle. Käyttäjätietojen muuttaminen tapahtuu Tili -sivulta, käyttäjän ollessa kirjautuneena palveluun.

3. Palvelun käyttäminen

Palvelua saa käyttää vain tässä esitettyjen käyttöehtojen sekä hyvien tapojen, kulloinkin voimassa olevien lakien ja viranomaissäännösten mukaisesti.

Kulloinkin voimassaolevat käyttöehdot ovat nähtävissä tällä sivulla. Näiden käyttöehtojen muutoksista tiedotetaan sähköpostitse.

Käyttäjän on huolehdittava käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta ja hän on vastuussa kaikesta kyseisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla tapahtuneesta käytöstä. Jos salasana joutuu vääriin käsiin, käyttäjän tulee tehdä tästä välittömästi ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info@asuntolaskuri.fi.

Käyttäjät vastaavat omien henkilökohtaisten tietokonelaitteiden ja ohjelmiston tietoturvasta, toimintakunnosta ja asianmukaisesta päivittämisestä.

4. Laskutus

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi rajoituksetta ja sitoumuksetta 7 päivän verran.

Kun 7 päivää on kulunut tai jos vuositilaus on umpeutunut, niin Asuntolaskuriin tulee näkyville ohjesivu, jossa kerrotaan kuinka hankkia vuositilaus KM Growth Oy:n verkkokaupan kautta. Vuosimaksu on 67€ (sis. ALV), ei muita kuluja.

Mikäli tilausjakso on päässyt umpeutumaan, niin tietosi säilyvät meillä tallessa kunnes päätät hankkia uuden tilausjakson (tai poistamme tiedot pyynnöstäsi). Uuden tilausjakson käyttöaika alkaa tällöin ostohetkestä eteenpäin.

Voit myös ostaa verkkokaupasta vuosimaksutuotteen jo etukäteen. Uuden tilausjakson hankkiminen pidentää aina nykyistä tilauskautta. Voit siten huoletta tilata lisää käyttöaikaa jo ennen nykyisen tilausjakson umpeutumista.

Palvelu tilataan ja maksetaan KM Growth -verkkokaupassa. Verkkokauppaan tehdään tilauksen yhteydessä tili, joka on erillinen Asuntolaskurin käyttäjätilistä. Asuntolaskuri saa tiedon tapahtuneista ostoista. Jos ostoksen yhteydessä annettu sähköpostiosoite löytyy käyttäjätiedoista, aktivoituu osto automaattisesti Asuntolaskurin käyttäjätilille. Muutoin lähetämme ostoksen aktivointiohjeen sähköpostitse.

5. Vastuunrajoitus

Palvelu sekä sen sisältö toimitetaan sellaisena kuin se on ja palvelukokonaisuuteen saattaa tulla muutoksia. Palvelussa tai sen sisällössä voi olla virheitä, häiriötä tai epätarkkuuksia, eikä kaikki esitetty sisältö välttämättä ole oikeellista tai sisältö ei välttämättä pidä paikkaansa. Asuntolaskuri ei miltään osin vastaa työkalujensa tarjoamien tietojen perusteella tehdyistä kaupoista tai päätöksistä eikä ole vastuussa mahdollisen virheen tai puutteellisen tiedon aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai muista kustannuksista tai muodostuvista vastuista. Käyttäjä käyttää palvelua omalla vastuullaan ymmärtäen siihen liittyvät riskit mukaan lukien mahdolliset tekniset tai muut vastaavat ongelmat ja rajoitteet palvelun saatavuudessa. Käyttäjä vastaa itse täysimääräisesti tekemistään taloudellisista päätöksistä.

6. Tietosuoja

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Kaikki tiedonsiirrot asiakkaan, palvelimen ja palveluntarjoajan välillä tapahtuvat salattuna (256-bit) SSL/TLS -yhteyden välityksellä. Järjestelmä varmuuskopioidaan päivittäin ja varmuuskopiot on kahdennettu toiseen järjestelmään.

Asuntolaskurin verkkopalvelutiimi sitoutuu kunnioittamaan yksilön tietosuojaa. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Lue Tietosuojalausunto täältä

7. Ylläpito- ja huoltotoimet

Palvelun ylläpitäjä pyrkii parhaan kykynsä mukaan huolehtimaan palvelun toimivuudesta ja korjaamaan mahdolliset virheet kohtuullisen ajan kuluessa, huomioiden virheen laajuus ja merkittävyys palvelun käytön kannalta.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Ylläpitäjällä on kuitenkin oikeus ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Mitään suoranaisia tai välillisiä takuita palvelun virheettömästä toiminnasta ei voida antaa.

KM Growth Oy pidättää kaikki oikeudet muuttaa palvelun sisältöä tai sen teknistä toteutusta. Käyttäjän kannalta olennaisista muutoksista tai katkoksista pyritään mahdollisuuksien mukaan tiedottamaan etukäteen.

8. Käyttäjätilin tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa valvonnan seurauksena jos käyttäjä rikkoo käyttöehtoja, väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa.

Käyttäjän pyynnöstä poistamme käyttäjätunnuksen kaikkine tietoineen. Pyyntö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@asuntolaskuri.fi. Tiedot on poistettu kun asiakas saa toimenpiteestä vahvistuksen sähköpostiinsa.


Onko sinulla kysyttävää käyttöehdoistamme?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa info@asuntolaskuri.fi


« Etusivulle